Nove PATAK-O zanimljivosti
Nove PATAK-O zanimljivosti

Vrijedan Patak-O voli zanimljivosti, pogotovo ako se tiču srodnih mu vijesti. Ovoga puta donosi interesantnu "domaću" vijest o "zlatnim" wc-ima koji se rade u lijepoj našoj!

Grad Dubrovnik dobiti će najskuplji javni zahod u državi: Kvadrat će koštati gotovo 9.000 eura!

Broj posjetitelja koji dolaze u Dubrovnik na odmor svake godine raste, a nađu li se ti isti posjetitelji unutar povijesne jezgre s potrebama fiziološke naravi, moraju trčati u javni zahod u staroj luci ili u javne zahode na Pločama i Pilama. A ti zahodi ni ne rade u sitne sate.

Novi bi zahod u Ulici Cvijete Zuzorić, obećavaju iz dubrovačke gradske vlasti, trebao biti dostupan 24 sata.

Grad Dubrovnik izdvojiti će oko 807.000 eura za kupnju prostora u vlasništvu RH za potrebe otvaranja javnog zahoda u povijesnoj jezgri, te će kvadrat korisne površine stajati više od 8.800 eura.

Iako će WC imati prostor za osobe s invaliditetom, kao i prostor za majke s djecom za presvlačenje postavlja se pitanje da li je to i najveća moguća cijena kvadrata izrade jednog WC-a u RH?

Kvak, kvak!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica