Ljetne zanimljivosti Patka-O
Ljetne zanimljivosti Patka-O

Da, vruće nam je, ali intervencije ne smiju kasniti, niti se loše odrađivati. Zato i dalje hitamo bez obzira na vrućine te svoje obaveze shvaćamo profesionalno 365 dana u godini!

Pored svakodnevnih intervencija volimo podijeliti zanimljivosti za koje Patak-O smatra da će i Vas, naše čitatelje, makar na tren "otopiti" od ljetnih vrućina :)

Donosimo šest stvari na koje mi kao "hrvati" posebno patimo, tj. koje nas posebno smetaju:

1. Kada se gosti ne izuju na ulasku - svaki je gost dobrodošao, osim ako je pogriješio na samom ulazu i - nije se izuo! Cipele na vlastitom tepihu malo se teže zaboravljaju.

2. Šetanje po šalterima - nitko ne voli šaltere i čekanje u redu, ali ponekad stisnete zube i strpljivo čekate. Sve dok ne dodjete na red te vam gospođa na šalteru kaže da ste čekali na krivom mjestu. :)

3. Kada vam vozač javnog prijevoza zatvori vrata pred nosom
- vidite bus u koji ulaze posljednji ljudi, u vama se budi nada, trčite kao nikada u životu da bi vam vozač na kraju pred nosom zatvorio vrata i krenuo dalje. Sve što vam ostaje je razmjeniti "ozbiljne" poglede sa vozačem.

4. Kriva vremenska prognoza - kada meteorolozi na vijestima krivo prognoziraju vrijeme, i umjesto sunca dođe kiša, a vi ste već sve spremili za novi roštlj.

5. Ručnici na plaži - šetate plažom i svako malo zapinjete za ručnike koje su turisti "taktički" osigurali kamenjem te osigurali svoj dio plaže? Dođe vam da ih skupite i zapalite!

6. I naravno "desert na kraju" - kada netko u obitelji ne stavi novu rolu papira na WC držač
- ništa vam ne može pokvariti taj trenutak pripreme i opuštanja pred nuždu, osim ako u završnom koraku posegnete za toaletnim papirom, a njega – nema! I sve odmah padne u vodu! Doslovno! :)

Čuvajte se sunca i naravno pijte više tekućine, i pazite koliko je wc papira na roli! :)


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica