Stotinjak žena "olakšalo" se na ulici
Stotinjak žena "olakšalo" se na ulici

Patak-O nastavlja sa ljetnim i tako mu dragim srodnim zanimljivostima!

Pored svih tekućih (i krutih :)) obaveza profesionalni tim za odštopavanje nađe vrijeme objaviti korisne savjete ali i zanimljive vijesti iz zemlje i svijeta.

Ovoga puta radi se o prosvjedu Nizozemki, a koji je objavila udruga "Zeikwijven" ili u prijevodu "Žene koje piške".

Kada priroda učini svoje, brojne Nizozemke nemaju baš puno izbora, pa su nedavno prosvjedovale zbog manjka toaleta na javnim mjestima.

Nekoliko stotina žena "olakšalo" u četiri grada, ili u pisoarima namijenjenima muškarcima ili jednostavno na ulici!

Prosvjed je odgovor na to što je jedna žena kažnjena s 90 eura jer se pomokrila na ulici u Amsterdamu, a skandal je izbio kada je sudac rekao 23-godišnjoj Geerte Piening da se trebala poslužiti pisoarom namijenjenom muškarcima.

Piening se žalila da u Amsterdamu postoje deseci pisoara, ali samo nekoliko toaleta za žene. Tvrdi da joj je bila sila i da nije mogla učiniti ništa drugo neko se pomokriti na ulici.

Nismo sigurni da li u Nizozemskoj imaju kafe barove sa wc-ima ili ne, ali u krajnjoj nuždi to su mjesta gdje bi se trebala obaviti nužda u nedostatku javnih toaleta.

Opet, s druge strane, ponekad su upravo ovakvi prosvjedi jedini način kako privuči pozornost, tj. dići svoj glas da dođe do promjena.

Zato Patak-O daje svoj glas prosvjednicama "u nuždi"! :)


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica