Nogometne strasti!
Nogometne strasti!

I tako lagano po vrućini i dužnosti Patak-O vrijedni tim svakodnevno spašava svekoliko pučanstvo svojim stručnim zahvatima!

Patak-O je svašta do sada vidio i doživio na intervencijama ali nikada do sada nije izvukao uzrok začepljenja koji je izvukao noćas!

Petak predvečer dobili smo (hitan) poziv. Radilo se o začepljenju stambene jedinice na zapadnom dijelu grada (zaštita privatnosti na najvišem stupnju :)). Klijent je neobično nervozno iščekivao naš dolazak.

Pod punom "ratnom spremom" pohitali smo riješiti i ovaj problem bez puno razmišljanja! Alat spreman, akcija odčepljivanja cijevi može početi.

Nakon kratke "borbe" nakupina nečega što je začepilo odvod, počela se ukazivati pred našim očima. Malo odmjerenijim pogledom učinilo nam se nešto itekako poznato!

Majica u odvodu! I to ne bilo koja - dres ponosa svih navijača nogometnog kluba Hajduk! I pored nje šal istoga kluba! I knjižica... Pretpostavili smo članska knjižica ali kao pravi profesionalci nismo puno postavljali pitanja.

Kada je vlasnik stana vidio šta je začepilo odvod počeo je nekontrolirano redati razne "pridjeve" na svoj i tuđi račun :)

Očigledno je nogometna strast ponjela istisnkog navijača kluba nakon neugodnog ispadanja u kupu Uefe večer prije te se revoltiran pokušao riješiti svih "emotivnih dokaza". Ljubav ipak pobjeđuje sve, pa makar to bila i majica, koja se očigledno bezuvjetno odlučila vratiti svojem vlasniku jer ona ipak zna da prava ljubav za svoj klub nikada ne umire!

Igraj igraj, stisni stisni - i rezultat manje boli dok se srcem istinski voli!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica