Ne bacajte drogu u WC!
Ne bacajte drogu u WC!

Patak-O uskoro priprema velika iznenadjenja i novitete, a do tada donosi edukativne ali i zabavne članke kao što je i ovaj koji donosi neobičnu priču iz "velika zemlja Amerika".

Naime, policija u Tennesseju, okrugu u istoimenoj američkoj saveznoj državi, stanovništvo je zamolila da ne baca drogu u zahodske školjke jer na taj način patke, guske, ali i aligatori mogu postati opasni za okolinu.

Upozorenje je izdano protekli vikend nakon pretresa doma jednog osumnjičenika koji se na brzinu pokušao riješiti metamfetamina što ga je posjedovao, puštanjem vode iz vodokotlića.

Upozorenje policije iz Loretta potaknulo je korisnike društvenih mreža na brojne šaljive komentare, a Vašeg najomjenijeg patka na razmišljanje šta bi se desilo da stvarno "naleti" na drogiranog aligatora ili štakora? Ne znamo ali bila bi to bespoštedna borba prsa u prsa u kojoj bi Patak-O kao ipak iskusnija "životinja" izvojevao pobjedu! Kao i do sada...


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica