Patak-O pita!
Patak-O pita!

Patak-O razumije da su toaleti u većini slučajeva grozni, zbog čega ljudi često zahodsku dasku prekrivaju toaletnim papirom kako na nju ne bi morali sjesti golom stražnjicom.

No Patak-O smatra kako takva praksa i nije od neke pomoći jer bakterije kroz taj papir lako mogu proći.

Međutim, iako je vaša koža izložena izravnom kontaktu s bakterijama iz WC školjke mogućnost zaraze prilično je malena. Osim u slučaju ako imate otvorenu ranu, tada je rizik nešto veći.

Opasnost od zaraze veća je kada puštate vodu u WC školjku jer tada iz nje izlaze sitne čestice vode pomiješane s vašim izmetom. Riječ je o tzv. toaletnom pljusku koji može sadržavati štetne bakterije koje mogu pasti na obližnje površine, a poznato je da one mogu živjeti mjesecima.

Patak-O stoga savjetuje da nakon svake obavljene nužde zatvorite poklopac toaleta prije nego li pustite vodu kako se bakterije ne bi našle na sapunu, ručnicima, ali i vašoj četkici za zube!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica