Zahod poput lutrije
Zahod poput lutrije

Nove Patak-O orijentalne ovoga puta zanimljivosti su pred vama, a i nama :).

Japanci su lideri u unaprijeđivanju zahodskih školjki, a neke od njih imaju i po 15 tipki s japanskim simbolima. Ući u njihov javni zahod je poput lutrije - nikad ne znate što ćete dobiti :).

Japanci su se već pokazali kao svjetski pobjednici kada je riječ o zahodima. Odlazak u tamošnje toalete graniči s futurističkim iskustvom jer se, osim puštanja vode poslije obavljene nužde, nudi i širok izbor ostalih funkcija.

Neki se automatski otvaraju kad im priđete, a mnogi nude toplo sjedalo za malo ugode u hladnim zimskim noćima. Međutim, brojne mogućnosti na displeju mogu biti poprilično zbunjujuće.

Jedan je Francuz, nakon slijetanja u tokijsku zračnu luku Haneda, ostao zatečen s tolikim opcijama. Petnaestak gumba, sve odreda na japanskom i s čudnim simblima s označenim prskalicama u svim smjerovima. Nije znao koji pritisnuti. Nestrpljivo je odlučio isprobati sve tipke dok je toalet ispuštao neobične zvukove.

Patak-O voli modernu i tehnologije ali Wc školjka je ipak WC školjka koliko god bila "futuristička".


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica