Uniseks zahodi.
Uniseks zahodi.

Nove Patak-O zanimljivosti u ova teška vremena bolesti, potresa te izolacije su pred nama.

Uz nove članke na srodne mu WC i toaletne teme, Patak-O opet apelira na suzdržanost te oprez kada se radi o korona virusu.

Tema novog članka su prvih "uniseks" toaleti u Sloveniji koji prate ideološke i političke polemike, a posebnu je pažnju izazvalo uklanjanje klasičnih pisoara za muškarce na Fakultetu političkih nauka u Ljubljani.

Dio javnosti to doživljava kao "ljevičarsku" provokaciju i pomodno nametanje tzv. rodne ideologije u obrazovni sustav, a drugi dio kao hvatanje koraka s duhom vremena.

Što vi mislite o uniseks toaletima naš stručan tim se pita te ujedno poručuje da mislite na druge te ih čuvate kao i sebe maksimalno, pazite na udaljenost te se zaštite maskama i rukavicama kako možete ali i pratite redovne obavijesti nadležnog stožera kako bi svi mi iz ovoga izašli što prije zdravi, radujući se i družeći bezbrižno svi zajedno u toplijim te ljepšim danima koji predstoje!

Patak-O vas sve voli! #ostanidoma


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica