#ostanidoma
#ostanidoma

Patak-O i dalje radi ali se ozbiljno zabrinuo za sve svoje sugrađane te redovito donosi obavijesti o novonastalom stanju i ukazuje na ozbiljnost situacije.

Ovoga puta donosi preporuke za kućanstva i ostale zatvorene prostore koje je objavio Nacionalni stožer civilne zaštite.

Koronavirus je svuda oko nas. I to što ste u zatvorenom prostoru, doma uz minimalne izlaske ne znači da ste sto posto sigurni. Stoga je jako važno pridržavati se određenih pravila i u svom vlastitom domu kako biste mogućnost zaraze odnosno širenja koronavirusa sveli na minimum.

- Ostanite kod kuće i javite se telefonom nadležnom liječniku obiteljske medicine ili u tzv. COVID-19 dežurnu ambulantu ako razvijete simptome poput povišene tjelesne temperature, kašlja ili kratkog daha - Izbjegavajte druge bolesne osobe - U svim zatvorenim prostorima, ograničite kontakt s ostalima koliko god je moguće (održavajte udaljenost od 2 metra u zatvorenim prostorima) - Nastavite primjenjivati sve preporučene mjere prevencije
- Ako ste zaposleni i radite te skrbite za nekog od ukućana, primjenjujte sve mjere opreza i pratite vlastito zdravstveno stanje.
- Ne dijelite predmete s drugima i ukućanima.
- Izdvojite sobu u svom domu u koju ćete moći odvojiti bolesne ukućane od ostalih.
- Ako obolite, ostanite u kontaktu s drugima putem e-pošte, društvenih mreža ili telefona.
- Preporuča se održavati higijenu stambenog/zatvorenog prostora tako da se povremeno prebrišu površine koje se često dotiču rukama sa sredstvom za dezinfekciju površina kakvo i inače koristite u kućanstvu.
- Redovito prozračite prostor u kojem boravite.

Čuvajte se i strogo pridržavajte preporuka, voli vas cijeli Patak-O tim.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica