Nelojalna konkurencija!
Nelojalna konkurencija!

Kako to često biva u nekom poslu konkurencija se želi dokazivati na krive načine, pri čemu ne bira sredstva niti razmišlja o posljedicama svojih postupaka!

U poslu kojim se Patak-O bavi često su klijenti ti koji osjete na svojoj "koži" što znači loš odabir tvrtke za hitne intervencije.

Patak-O nije jednom izašao na teren gdje je pored klijenta u nevolji zatekao i ostavljenu opremu svog prethodnika "konkurenta" - sajle koje su ostale zaglavljene u odvodnim cijevima, puknute cijevi i sl!

Loša oprema kao i krivo procijenjene mogućnosti dovode do neugodnih situacija i čine još veću materijalnu štetu klijentu, koji ne samo da nije riješio problem, već mu je napravljen novi, kojeg treba netko drugi podhitno riješiti!

Patak-O sa svojim desetogodišnjim iskustvom zato garantira kvalitetno i profesionalno odrađen posao na zadovoljstvo klijenta, i u što kraćem roku!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.

chanel replica