Grubi radovi kao ispomoć.
Grubi radovi kao ispomoć.

Jedna od intervencija koju je profesionalni Patak-O tim odradio nedavno bila je i godinu dana napuknuta odvodna cijev za koju je trebalo upotrijebiti i tešku mehanizaciju!

Naime, klijentu je cijev bila napuknuta više od godinu dana, te je s vremenom napravila veliku štetu, a pošto se problem nalazio dublje pod zemljom, a ispod kamenih blokova i betona moralo se pristupiti bušenju, i samom otkopavanju istoga.

Za tu potrebu trebali smo iskoristiti usluge bagera kako bi se velika količina zemlje u što kraćem roku otkopala i kako bi naš tim mogao pristupiti samoj sanaciji cijevi.  

Nakon nekoliko sati marljivoga rada, kao i mijenjanja cijevi, naš stručni tim krenuo je u završnu fazu - zatrpavanje rupe i krpanje betona, tj. vraćanje kamenih blokova na svoje mjesto, na opće zadovoljstvo klijenta uspješno završenim radovima!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica