Nelojalna konkurencija 2!
Nelojalna konkurencija 2!

Nedavno smo objavili članak o "nelojalnoj konkurenciji" i situacijama u kojima moramo "spašavati" klijenta nakon intervencije ljudi koji bi za taj posao trebali biti u najmanju ruku stručni!

U poslu kojim se Patak-O bavi često su klijenti ti koji osjete na svojoj "koži" što znači loš odabir tvrtke za hitne intervencije. Konkurencija ne bira sredstva kako bi ostvarila svoje ciljeve ka brzoj zaradi.

Patak-O je više puta izašao na teren gdje je pored klijenta u nevolji zatekao i ostavljenu opremu svog prethodnika "konkurenta" - sajle koje su ostale zaglavljene u odvodnim cijevima, puknute cijevi i sl!

Ovoga puta, u jednom ugostiteljskom objektu, uzrok problemu bila je loša oprema koju je prethodnik koristio za odštopavanje odvoda, ne znajući da će upravo svojim postupcima prouzročiti veliku štetu objektu.

I kako to biva, prethodni "stručni" tim opremu je ostavio na lokaciji, kao i oštećenog klijenta, što je naposlijetku dovelo do dolaska Patka-O na lokaciju i uspješne realizacije problema na opće zadovoljstvo vlasnika.

Patak-O sa svojim desetogodišnjim iskustvom, i stalnim ulaganjem u opremu, garantira kvalitetno i profesionalno odrađen posao na zadovoljstvo klijenta, i u što kraćem roku!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica