Uskoro Svjetski dan zaštite okoliša.
Uskoro Svjetski dan zaštite okoliša.

Petoga lipnja svake godine obilježava se Svjetski dan zaštite okoliša.

I ove godine okupljenim građanima obratiti će se gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić. Kampanja „Moj zeleni Zagreb“ planirana je kao dugoročni projekt, koji se provodi radi povećanja svijesti građana Grada Zagreba o problematici zaštite okoliša. Njen početak posvećen je temi gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu.

Jedno od najvažnijih pitanja iz područja zaštite okoliša u Republici Hrvatskoj, pa tako i u Gradu Zagrebu, je pitanje gospodarenja otpadom. Preduvjet za pravilno postupanje s otpadom je upoznavanje naših sugrađana što sve sami mogu učiniti za smanjenje nastanka otpada u svojim domovima i na radnim mjestima i kako mogu promijeniti svoje ponašanje da bi doprinijeli smanjenju količina otpada koje se odlažu na odlagalište.

Ukratko, želi se potaknuti građane svih dobnih skupina, a posebice najmlađe, na aktivniji osobni doprinos smanjenju nastanka otpada, čime će smanjiti negativni utjecaj na okoliš. Cilj je da naš Grad Zagreb bude još čišći i još zeleniji.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica