Na novom terminalu.
Na novom terminalu.

Naš izlazak na teren obuhvaća sve oblike hitnih intervencija, pa tako i one gdje se radi o provjeri sustava kompleksa koji su tek u izgradnji.

Hrabri Patak-O tim ovoga puta imao je jednu, i nadasve hvale vrijednu intervenciju na novom terminalu u izgradnji - aerodromu "Pleso"!

Veliki projekt zahtjeva i ozbiljan pristup cijelom sustavu odvodnje, za čije potrebe smo nedavno bili pozvani.

Radilo se o provjeri sustava kao i samim pripremama (čišćenje, adaptacija i dr) kompleksa cijevi, a za samu finalizaciju operativnosti cijelog sustava!    

Radovi na terminalu su u punom jeku i mi smo bili samo jedan manji dio tima, dio slagalice koja će ovu našu novu zračnu luku uskoro otvoriti u novom ruhu na ponos svih naših građana, sa puno većim kapacitetom putnika na godišnjoj bazi, i sa modernijim pristupom aračnom prometu u cjelini.

Tako na najbolji način Patak-O tim garantirano primjenjuje svoje dugogodišnje iskustvo, i to ne samo na malim kućanstvima, već i na velikim projektima, raznim poslovnim zgradama kao i objektima široke namjene, na opće zadovoljstvo klijenata!Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica