Do "Kine" i nazad
Do "Kine" i nazad

Novo godišnje doba, nove aktivnosti - isti profesionalni Patak-O tim!

Svakoga dana odrađujemo više intervencija, čak u isto vrijeme više njih od jednom! To nam omogućuje i naš veliki vozni par sa više timova spremnih na odrađivanje i najtežih poslova 0 - 24h!   

Zapadni dio grada, točnije naselje Jarun posjetili smo nakon poziva za hitnom intervencijom u jednom stambenom objektu - zgradi u samom centru Jaruna.

Ovoga puta radilo se o dubinskom lociranju problema, ali i kopanju, zato što se napuknuće same cijevi nije moglo sanirati površinski. Na dubini od jedno 2 metra naišli smo na glavnu odvodnu cijev i proveli (nakon točne lokacije) tri sata ukupno kopajući i sanirajući problem.

Nakon sanacije slijedilo je zatrpavanje cijevi, i potpuno pokrivanje rupe, nakon čega je drugi tim zabetonirao i time pokrio završni, površinski dio na opće zadovoljstvo stanara! Još jedan posao odrađen kvalitetno i u roku!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica