O nama
O nama
Došlin d.o.o. je firma koja se bavi isključivo odštopavanjem kanalizacije u poduzećima i kućanstvima. Na tržištu smo od 2000. godine te nije prošao niti jedan dan, a da nismo radili (punih, stvarnih 0-24/7/365). Počeli smo skromno (u Fiat-u sa jednim strojem), međutim danas se možemo pohvaliti sa jednim transporterom, koji u sebi ima visokotlačni stroj za odštopavanje odvoda snage 65 litara i 140 bara, te mali caddy koji ima  kompletnu aparaturu za odštopavanje + malu womu od snage 25 litara i 180 bara, te najnoviji stroj u našem voznom parku Mercedes benz 412 koji ima visokotlčni stroj za odštopavanje snage 100 litara u minuti i 160 bara, te cisternu od 2000 litara za usisavane fekalnih šahtova i opasnog materijala (šahtovi, septičke, separatori autopraona, restorana).

Sva vozila su opremljena kompletnim setovima kvalitetnih strojeva Rothenberg za strojno odštopavane, kao i kompletnim setovima sajli (visokokvalitetnih) da ne bi slučajno pukle. Isto tako posjedujemo
4 (četri) kamere za snimanje u boji i video inspekciju kanalizacije. To znači da mi možemo snimiti svaku odvodnu cijev od promjera fi 30mm (olovne) pa sve ostale (fi 35mm, 50mm, 75mm, 100mm pa sve do fi 400mm).

Pošto posjedujemo tri vozila na terenu 24 sata dnevno, i 365 dana u godini mi jedini možemo garantirati dolazak unutar 2 (dva) sata od poziva bilo gdje na području Zagreba i bližoj okolici.

Uvjerite se u našu kvalitetu!
chanel replica