PATAK-O pokreće veliku nagradnu igru: "Prijatelj više i more se piše!"

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

JEDNOSTAVNO! DOVEDI I PREPORUČI NAJVIŠE PRIJATELJA NA Facebook profil stranicu PATKA-O i OSVAJAŠ GLAVNU NAGRADU ---> Biograd na moru - 3 dana, 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe!!!INFO:
Nagradna igra traje od 28.04.-18.05.2014. godine. Tko u tom periodu skupi/preporuči, tj. "dovede" najviše prijatelja na profil stranice "Patak Odštopavanje" (www.facebook.com/patak.odstopavanje) osvaja vrijednu nagradu - 3 dana odmora u Biogradu na moru!! Objava sretnog dobitnika biti će 19.05. u ponedjeljak na stranicama profila, kao i na web stranici www.patak-o.com.

NAPOMENA:
- U igri mogu sudjelovati punoljetne osobe, tj. osobe starije od 18 godina.
- Svaki sudionik nagradne igre mora već biti "prijatelj" sa profilom "Patak Odštopavanje", kako bi i sam mogao preporučiti prijateljima profil stranice.
- Glavnu nagradu osvaja osoba/prijatelj profila, koji najviše prijatelja preporuči profil stranice "Patak Odštopavanje".
- Kupon za ostvarivanje prava na glavnu nagradu sretnom dobitniku uručuje se u periodu od 19.-21.05.2014. godine.
- Kupon, tj. odmor u Biogradu na moru, moguće je iskoristiti u periodu od 21.05.-12.06.2014. godine, uz prethodnu najavu. Sve informacije o smještaju, raspoloživosti i rezervacije za ovaj aranžman dogovaraju se sa agencijom SANI TOURS, Biograd n/m : cancar@gmx.at, tel: 023/384-261, mob: 099/2222-974.
- U slučaju da je dobitnik na bilo koji način spriječen podići nagradni kupon, obavezan je kontaktirati uredništvo portala na: www.patak-o.com, mailom na: info@patak-o.com ili putem profil stranica "Patak Odštopavanje".

chanel replica